Дейв Брейлсфорд, който е генерален мениджър на тима на Скай

...
Дейв Брейлсфорд, който е генерален мениджър на тима на Скай
Коментари Харесай

Дейв Брейлсфорд протестира срещу лошото отношение на френската публика

Дейв Брейлсфорд, който е общоприет управител на отбора на Скай стачкува против неприятното отношение на френската аудитория към неговите състезатели. Брейлсфорд стои в основата на триумфите на английския тим, който господства в Тур дьо Франс през последните седем години.

 Скай загуби Джани Москон до края на
Скай загуби Джани Москон до края на " Тур дьо Франс " 2018

Италианецът беше дисквалифициран за удар на различен колоездач

" Тур дьо Франс е една от най-големите спортни прояви. Всички би трябвало да се отнасят с нужното почитание към него, включително и феновете. Нима желаете Тура да стане съревнование единствено за французи? Стараем се да се държим почтено и да не обръщаме внимание на всичко, само че да се целят състезателите с предмети и да се плюят няма място в професионалния колоездачен спорт.

Срещу Крис Фрум се водеше следствие и по време на Джирото, само че италианските почитатели се държаха фантастично. Не мисля, че френските почитатели биха били щастливи, в случай че националният тим беше плют и обиждан в Русия по време на международното ", сподели Брейлсфорд.

Лошото отношение на почитателите окуражи колоездачите на Скай и момента, шест стадия преди края на Тур дьо Франс те заемат първите две места в генералното класиране посредством Герант Томас.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР