ДЕЙТОНА БИЙЧ, Флорида (AP) — Джими Джонсън можеше само да

...
ДЕЙТОНА БИЙЧ, Флорида (AP) — Джими Джонсън можеше само да
Коментари Харесай

Членът на Залата на славата на NASCAR Джими Джонсън се натъква на ранни проблеми, завършва на 28-мо място в Daytona 500

ДЕЙТОНА БИЙЧ, Флорида (AP) — Джими Джонсън можеше единствено да гледа на пътя в бокса, защото познатата, ликуваща сцена, която два пъти преди беше за той бушува към Daytona International Speedway.

Фойерверки избухнаха над него и кола на Hendrick Motorsports — организацията, на която Джонсън в миналото оказа помощ да стане най-хубавата в NASCAR — се отлепи, до момента в който карираният байрак Daytona 500 стърчи през прозореца на Уилям Байрон.

Daytona 500 беше тип съревнование в разцвета на своя шампионат, Джонсън постоянно е бил опасност за победа. По дяволите, Джонсън го завоюва два пъти, през 2006 и 2013 година, до момента в който караше за Рик Хендрик.

Той откри, че Daytona International Speedway е по-труден за преодоляване след завръщането си в NASCAR като водач на повърхностен работен ден и непрекъснат притежател на тима на Legacy Motor Club. Джонсън беше събран в злополука с няколко коли единствено шест обиколки в понеделник вечерта, отпадна от конкуренцията и приключи 28-и с Toyota номер 84.

„ Надявах се да се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР