Действията на Възраждане“ продължават да излизат извън контрол и противоречат

...
Действията на Възраждане“ продължават да излизат извън контрол и противоречат
Коментари Харесай

ПП: „Възраждане“ си позволиха да ограничат достъпа на български граждани до прожекция на филм

„ Действията на „ Възраждане “ не престават да излизат отвън надзор и опонират на всички хуманни, демократични и държавнически правила “. Това се споделя в позиция на „ Продължаваме промяната “.

Снощи партийни деятели на „ Възраждане “ стопираха прожекцията на кино лентата „ Близо “, част от „ София прайд филм фест “, подобаващ за фенове над 18 години.

„ Лео и Реми, двама тринайсетгодишни най-хубави другари, са прекарали всеки миг от лятото си дружно. В края на сезона новата образователна година носи със себе си нов набор от обществени проблеми, които слагат на тестване тяхната интимна, видимо неразрушима връзка “, гласи описанието.

„ След като няколко пъти се пробваха да лимитират конституционното право на законно определени народни представители да показват мнението си от трибуната на Народното събрание, откакто постоянно и преднамерено употребяват езика на омразата, предизвикват към екстремизъм и принуждение, и рушене на държавността, през вчерашния ден представители на „ Възраждане “ си разрешиха да лимитират правото и достъпа на български жители до прожекция на филм “, пишат те.

Според Политическа партия, държанието на „ Възраждане “ е безусловно неприемливо.

„ От „ Продължаваме Промяната “-„ Демократична България “ сме безапелационни, че няма да допуснем каквото и да е нарушаване на демократичните права на който и да е в България. Ще стартираме още идната седмица първо с внасяне на предложение за промени в правилника на Народното събрание, които контролират реда в залата и ще продължим да пазиме човешките права и независимост с всички вероятни разрешени средства “, пишат още Политическа партия.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР