Действията на БСП срещу управляващите вече не са интересни. Понякога

...
Действията на БСП срещу управляващите вече не са интересни. Понякога
Коментари Харесай

Мнение: БСП толкова упорито блъска ГЕРБ, че не го оставя да падне

„ Действията на Българска социалистическа партия против ръководещите към този момент не са забавни. Понякога си мисля, че ще завоюват доста повече, в случай че спрат да се появяват и оставят ГЕРБ да се „ пържи в личен сос ”, да употребява негатива от личните си гафове. Социалистите толкоз настойчиво блъскат държавното управление, че не му дават да падне ”. Такова мнение изрази в ефира на Bulgaria ON AIR изпълнителният шеф на „ Галъп интернешънъл ” Първан Симеонов.

По думите му алените са прекомерно дейни и по този метод дават опция на ръководещите да обяснят всеки собствен гаф с оправданието, че това е работа на опозицията.

Пред малкия екран политологът разяснява още, че до момента в който Българска социалистическа партия се движи в една „ предвидима големина ”, президентът Румен Радев се пробва да бъде острие на цялата съпротива.

„ Играта на президента е рискова. От една страна той е определен, с цел да бъде коректив, а от друга - с цел да сплотява. Социалистите напълно разумно пък се пробват да се „ пакетират ” с него, защото е доста висока рейтингова фигура. По този метод обаче му вършат мечешка услуга, тъй като го карат да наподобява партиец ”, акцентира Първан Симеонов.

Той уточни, че ръководещите несъмнено виждат съперник в лицето на президента и по тази причина се пробват да разрушават неговия рейтинг.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР