Действията много приличат на вредителство и диверсия от организирана престъпна

...
Действията много приличат на вредителство и диверсия от организирана престъпна
Коментари Харесай

Енергиен експерт: Турски поток е незаконен! Подозирам диверсия в полза на Газпром от хора, свързани с ДПС и ГЕРБ

Действията доста наподобяват на вредителство и измама от проведена незаконна група сложила се в работа на непозната вражеска страна (диктатурата на Путин) по време на подготовка на война.

Казусът е юридически явен и в него са взели участие и хора свързани с Движение за права и свободи, с изключение на нормалната ГЕРБ креатура.

Допускам изцяло, че заемите от диктатурата на Орбан в Унгария за Севда ТВ от дъщерната банка на Магдет Рахимкулов, газпромовец-олигарх непосредствен на Путин, са били за това действие.

Дали е по този начин ще оставя на Министерство на вътрешните работи да реши и може би контраразузнаването, в случай че се реши, че е нужно.

Щастлив съм да ви кажа, че няма да има никакъв проблем Турски Поток да си остане и след изхвърлянето от него на Газпром, да стане в действителност Балкански Поток с по-евтин газ в него.
Всичко това ще е политическа задача на господин Асен Василев, тъй като механически в него е властта да работи, а той ще работи имам вяра поради декларираното от него.

Радва ме и обстоятелството, отново ще повторя, че се отваря опция, двете съветски проксита Сърбия и Унгария, а Унгария и изменник в Европейски Съюз и НАТО против корупцията на Путин, да останат без съветските рушвети.

Това ще понижи апетита на Сърбия за шовинизъм и загадка интервенция в Македония, Босна и Херцеговина, Косово и Черна Гора, а Орбан и шайката към него ще останат без съветски рушвети в компенсация на измяната си, които се придвижват в газов тип.

България държи сега най-силното военно-хибридно оръжие против диктатурата в Москва в лицето на законно обосновано отнемане на Газпром от пренос на газ.
Това ще понижи фрапантно качествата на съветската тирания за военно-хибридни интервенции на Балканите и финансирането на такива през Унгария.

Нека да не забравяме, че Унгария укрива от правораздаването зложелател номер 1 на България в Македония в лицето на Никола Груевски. Само това е задоволително да мислим по какъв начин да накажем Унгария, в случай че имаме законова опция.

Ролята във всичко това на господин Асен Василев ще е огромна и аз разпореждам огромни очаквания на него след смелите му думи против диктатурата в Москва!

Стефан Гамизов

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР