Действително положихме огромен труд с Христо Иванов и Кирил Петков,

...
Действително положихме огромен труд с Христо Иванов и Кирил Петков,
Коментари Харесай

Борисов: Ако не бяхме сменили конституцията, Нидерландия нямаше да ни пусне в Шенген

Действително положихме голям труд с Христо Иванов и Кирил Петков, и когато питахте защо е тази сглобка и за какво се търпите – ето по тази причина се поносим. И по тази причина президентът Радев приказва толкоз злобно сутринта. Защото има бюджет, въпреки и не закостенял както желаех, само че доста от нещата, които сме обещавали, всички ги има. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пловдив, съобщи кореспондентът на БГНЕС.

И в случай че се усъвършенства събираемостта, той ще бъде изцяло осъществим. С Кирил Петков, като шефове на двете комисии, съгласуваме всичките си дейности, с цел да не ставаме смешни. Както и Денков и Мария Габриел ", добави Борисов.

За Шенген той разяснява, че Нидерландия е изпълнила уговорката си. „ Там партиите, които поддържат сглобката дадоха голям късмет на България. Може би това зловонно решение е разтревожило президента Радев. Най-вероятно доста го е разтревожило, тъй като Нидерландия ни пусна. Следобед имаме диалог с австрийците ”, акцентира Борисов.

Поздравявам Радев, че разбра какъв брой е значимо да подпише за таксите за газа. Защото Унгария, през външния министър Габриел, ни уведоми, че таксите по Балкански поток отпаднаха. Убеден съм след диалога ми с Орбан, той това чакаше, през днешния ден и Унгария ще се причисли към нас. И както постоянно ще ни поддържа ”, означи водачът на ГЕРБ.

„ Въпреки че не се обичаме и харесваме в тази сглобка, променихме Конституцията, променихме правосъдната система. Ако не бяхме сменили главния закон по този метод, както Радев го назова „ обезчестяване ”, а то беше „ условие ” – нидерландският парламент нямаше да вземе това решение. Бъдете сигурни ”, сподели още Борисов.

Той означи, че би трябвало да създадем доста крачки, с цел да убедим Австрия. „ Вчера подписаха и пакта за миграция. Следобед имаме такива диалози. Мисля, че ще се поздравим с краен триумф. Трябва да бъдем доста аргументирани ”, изясни още Борисов.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР