Действително ли Снежният човек, Йети, Голямата стъпка, или както още

...
Действително ли Снежният човек, Йети, Голямата стъпка, или както още
Коментари Харесай

Вярно ли Снежният човек е пришълец? Някои смятат, че да

Действително ли Снежният човек, Йети, Голямата стъпка, или както още е прочут по света, се явява представител на извънземна цивилизация?

Именно тази тематика станала основна на Конференцията за уфолози в Леоминстър през октомври 2015 година Както излиза наяве, забавни визии имат уфолозите и несъмнено надминават фантазията на писателите фантасти.

Един от участниците в конференцията – откривателят на паранормални феномени Уилям Хол – декларирал, че паранормалният свят е обвързван доста по-тясно с човечеството, в сравнение с считаме.

Хол, който почнал изследователската си активност с НЛО и пришълците, разказал, че хората, които в миналото са се срещали с неземни сили – призраци, пришълци и Снежния човек – са виждали едно и също: да вземем за пример неочакваното изгубване на тези същества, бързо движещи се предмети или странни огньове.Все повече ловци на Йети оповестяват за оранжеви топки или бързо движещи се огньове. Някои ще помислят, че това евентуално е естествено събитие. Но е известно също, че топките са срещани тук-там, където е забелязван Йети.

Прочутият ловджия на Снежния човек Бил Брок първи се изказал на конференцията и първи засегнал концепцията за многоизмерни портали. Брок се базира на неотдавнашно известие на НАСА, че магнитните портали могат да съществуват. Той също отбелязал, че е почнал да има вяра в такива портали, когато пътешествал по Западна Вирджиния, изучавайки Мотман (Човека молец).

Нима вълшебен лъчи придвижват Снежния човек? Участникът в срещата Бил Пенинг декларирал, че това е допустимо. Той разказал, че при първата си среща с Йети нещо огромно в гората раздрусало земята и изчезнало бързо. Освен това Пенинг намерил следи, които сочели, че някакво създание се е появило зад бягащ елен, уловило го е и по-късно е изчезнало, защото следите прекъсвали на едно място.

Колегата на Пенинг – Рони ле Бланк, декларирал, че видял оранжеви топки на такива места.

Ако теорията за пришълците е истина, тогава това взема решение един от основните въпроси на криптозоологията – в случай че Снежният човек съществува, къде тогава има остатъци или трупове?

„ Ако порталът съществува, за какво не виждаме трупове или кости “, размишлява Пенинг.

Джонатан Уилк, създател на организацията Team of Squatchachussets, която изследва Йети, разказал, че в YouTube и разнообразни уеб сайтове съществуват голям брой видеа с оранжеви топки. Неизвестно е обаче дали те са свързани с Йети.

„ Нямам съответно мнение по този въпрос. Само се допирам на наблюдения по време на нашата работа, пояснения на които още не можем да открием. “Дейвид Макълоу, различен член на Team of Squatchachusetts, имал личен опит с ярките топки в гората. Той декларирал, че все по-често счита, че съществуват топки-портали, защото информацията за среща с тях идва от доста места и най-много на такива, където е срещан Йети.

Макъло се пошегувал, че въз основа на описанията на очевидци съществата от портала повече наподобяват на междузвездни воини, в сравнение с колосите, известни като Йети.

Това обаче не убедило Бил Брок, който има вяра в топките, откогато почнал да има вяра в колоса Мотман със светещи червени очи и дарба да лети. Но съгласно него тази доктрина повече подхожда за Човека молец, в сравнение с за Йети. Затова Брок споделил своята лична доктрина за произхода на Снежния човек. Той счита, че Снежният човек е праисторически противник на кроманьонеца, т.е. той е неандерталец.

„ Известно е, че кроманьонците и неандерталците са враждували преди 35 000 години – споделя Брок. – Смятам, че неандерталците са се отдръпнали в гората. “

В сходство с неговата доктрина неандерталците като тип живеели паралелно с кроманьонците. Но до момента в който последните разработвали технологии и градове, неандерталците се учели да живеят в горите, криейки се от своите врагове.

Подобно на теориите за портала, Брок отбелязал, че неговата по-земна позиция дава отговор и на въпрос, повдиган от скептиците: Защо е толкоз мъчно да се открие Йети? „ Десетки хиляди години дегизировка “, дал отговор той.

„ Както и ние, те са станали господари в своите места на обитание, по-точно в горите. Те знаят по какъв начин да се скрият “, декларирал откривателят.

Но за какво няма тела? Брок счита, че неандерталците са били и се явяват канибали. „ Изяждайки труповете, те вземат решение два казуса. Първо, те се хранят, и второ – избавят се от труповете “, отбелязал той.

MassLive

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР