Действието на Васил Божков с акциите е по-скоро някакъв реванш.

...
Действието на Васил Божков с акциите е по-скоро някакъв реванш.
Коментари Харесай

Тодор Батков: Джирото от страна на Божков е по-скоро реванш

Действието на Васил Божков с акциите е по-скоро някакъв реванш. Те сега са замразени, по-скоро са ничии. В Търговския закон не е записано, че другата страна би трябвало да изрази своето единодушие, да даде индикация, че поема качеството на притежател на тези акции. Това обаче е разумно и естествено. Аналог има до някаква степен със наследствата.
Това изясни пред bTV Тодор Батков.

" Джирото може да се анулира, само че това би трябвало да се направи от господин Божков. Борисов може да го направи, само че той би трябвало първо да одобри акциите. Премиерът категорично съобщи, че не желае. Акциите са замразени. Ако няма следващо деяние от страна на Попов, ерго Божков, и да се задраска джирото и да се трансферира на различен, те просто си остават в това състояние ", безапелационен беше Батков.

По думите му е допустимо да има следващи искове от играчите, които не са получили парите си.

" Привлякоха се скъпоструващи играчи и виждате деня Х, в който благодетеля Божков не може да заплаща. Трети месец има неизплатени заплати. Всеки състезател може да разтрогва контракти. Може да има искове, да стартират да съдят тима, да продължат да си търсят парите ", изясни Батков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР