Действието на премиера за изгонването на 70-те руски дипломати не

...
Действието на премиера за изгонването на 70-те руски дипломати не
Коментари Харесай

Славов: Действието на премиера за руските дипломати не е еднолично

Действието на премиера за изгонването на 70-те съветски дипломати не е еднолично. Лидерът на " Демократична България " от парламентарната естрада сподели, че това е било дискутирано и обвиняванията към министър-председателя Кирил Петков не са състоятелни.

Това съобщи депутатът от " Демократична България " Атанас Славов пред публицисти в Народното събрание по отношение на решението на Българска социалистическа партия да не взе участие в договарянията за кабинет с първия мандат на " Продължаваме промяната ", в случай че министър председател е Кирил Петков.
 Кирил Петков остава кандидатурата на Политическа партия за министър председател
Кирил Петков остава кандидатурата на Политическа партия за министър председател

Мирослав Иванов: Нека не вършим спекулации, дано изчакаме събитията да се случат

За Демократична България е значимо да има държавно управление с първия мандат в Народното събрание и ще създадат нужното да се случи държавно управление с мандата на " Продължаваме промяната ". Демократична България ще поддържа държавно управление на Политическа партия с първия мандат с ясна визия за това какво да се прави в идващите месеци , изясни Славов.

На въпрос на не се ли забива кол в колелото на обединението с поставеното изискване от страна на Българска социалистическа партия, Славов съобщи, че ще се види в идващите дни, само че по тематиките като външна политика, рационализация и сигурност е значимо да има обща политика на съдружните сътрудници. Той се надява разсъдъкът на съдружните сътрудници да надделее .
 И Българска социалистическа партия се отхвърлиха от Кирил Петков, само че поради изгонените съветски дипломати
И Българска социалистическа партия се отхвърлиха от Кирил Петков, само че поради изгонените съветски дипломати

Искат Румен Радев да свика КСНС

Припомняме, изненадващо се оказа известието от през вчерашния ден на премиера Кирил Петков за с изключение на за президента, и за и Демократична България, въпреки и вторите да го поддържаха. Днес в Народното събрание също се оказа, че, а от на премиера Петков. /СДС. От " по забраняване на Кирил Петков.

, който е на срещата на върха на водачите на НАТО в Мадрид, се надява се да е премислено и като мащаби, и като последици.

В делегацията, с която Румен Радев е на срещата в Мадрин е и външният министър Теодора Генчовка, която до този миг не е изказала позиция. Тази заран с пост във фейсбук Министерство на външните работи дефинира като за волни пожертвувания в помощ на съветските военни и техните фамилии.

По публична информация броят на съветските дипломати в България е 40 души, а нашите в Русия - общо 11.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР