Действащият президент на САЩ Доналд Тръмп проведе последните си минути

...
Действащият президент на САЩ Доналд Тръмп проведе последните си минути
Коментари Харесай

Тръмп напусна Белия дом с разтърсващи последни думи ВИДЕО

Действащият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп организира последните си минути в Белия дом, след което бе отведен от там с хеликоптер.

След няколко часа би трябвало да се състои инаугурацията на Джо Байдън, след което той ще стане пълноправния собственик на Белия дом за околните четири години.



Малко преди да си тръгне, Тръмп произнесе прощална тирада.
„ Това беше най-голямата чест, чест за цялостен живот “, сподели Тръмп пред репортерите и се надява, че това няма да е „ дълготрайно прощаване “.

След това се качи на хеликоптера Marine One, с който отиде до военната база Андрюс, където бе посрещнат от 21 топовни салюта.

Там Тръмп държа тирада:

„ Искам да благодаря на фамилията ми, екипа ми за работата ви. Хората нямат концепция какъв брой доста работи това семейство за вас. Можеха да имат по-лесен живот. Искам да благодаря на всички вас. Постигнахме доста. “

Той направи комплимент на първата дама за добре свършената работа, след което й даде думата. Мелания Тръмп приказва по-малко от минута пред събралите се симпатизанти:

„ Да бъда ваша първа дама беше най-голямата чест. Благодаря ви за любовта и поддръжката. Ще бъдете в сърцето и молитвите ми. Бог да ви благослови, да благослови фамилията ви “, сподели тя.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ ОТ ИНАУГУРАЦИЯТА НА ДЖО БАЙДЪН

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР