Действащият президент на САЩ Доналд Тръмп планира да отлети от

...
Действащият президент на САЩ Доналд Тръмп планира да отлети от
Коментари Харесай

Тръмп готви изненада за встъпването в длъжност на Байдън

Действащият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп възнамерява да отлети от Белия дом с хеликоптер на 20 януари, в деня на встъпването в служба на новия държавен глава Джоузеф Байдън. Тръмп ще пътува до Флорида с Air Force One, като по този метод пропусне всички публични церемонии в столицата, заяви порталът Axios, представен от БГНЕС.
Тръмп нито ще приветства Байдън в Белия дом, нито ще участва на инаугурацията, а вместо това ще приказва във Флорида на огромен протест пред последователи, където ще разгласи, че ще взе участие в президентските избори през 2024 година.
 Къде ще живее семейство Тръмп откакто напусне Белия дом (ВИДЕО) Къде ще живее семейство Тръмп откакто напусне Белия дом (ВИДЕО)
Доналд Тръмп, 50-годишната му брачна половинка Мелания и 14-годишният им наследник към този момент се приготвят за овакантяване на Белия дом. Те имат намерение да се...
Изданието счита, че Тръмп съзнателно ще сътвори обстановка, при която вниманието на феновете ще бъде раздвоено сред церемонията по встъпването в служба на новия президент във Вашингтон, която ще се организира при ценене на нормите на обществената отдалеченост, и личната му тирада пред голямо голям брой във Флорида.
Официално Белият дом не удостоверява такава информация за проектите на Тръмп.
Общите избори в Съединени американски щати се организираха на 3 ноември. Байдън към този момент разгласи успеха си. Съответната работа по общи въпроси към администрацията на Съединени американски щати в действителност го призна за определен президент и уведоми документално за готовността си да даде нужните бюджетни средства, с цел да стартира приемането и прехвърлянето на действия в границите на идното встъпване в служба на идващия американски водач.
Независимо от това, Тръмп не признава провалянето си публично, защото съгласно него има многочислени нарушавания от страна на демократите по време на изборите. Действащият президент на Съединени американски щати към момента разчита на редица искове в разнообразни противоречиви щати.
 Пореден удар за Тръмп: Щатът Уисконсин отхвърли да прегледа желае му за оборване на изборите Пореден удар за Тръмп: Щатът Уисконсин отхвърли да прегледа желае му за оборване на изборите
Върховният съд на щата Уисконсин отхвърли да прегледа желае на американския президент Доналд Тръмп, посредством който се прави опит да се оспори...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР