Действащият президент на Русия Владимир Путин пристигна на концерта, посветен

...
Действащият президент на Русия Владимир Путин пристигна на концерта, посветен
Коментари Харесай

Путин с първи думи след изборната победа

Действащият президент на Русия Владимир Путин дойде на концерта, отдаден на присъединението на Крим към Русия. Той излезе на сцената и благодари на поддръжниците си за поддръжката на изборите.

„ Благодаря ви за огромната поддръжка. Искам да се обърна към тези, които през днешния ден се събраха в Москва, и към нашите поддръжници в цялата страна: благодаря ви доста за резултата”, сподели президентът.

Путин акцентира, че в резултатите вижда доверие и вяра за развиване на страната и прикани за предпазване на единственото.

Президентът сподели още, че в хода на работата си счита да продължи да се управлява от мисли за бъдещето на Русия. " И действайки по този метод, сигурно сме обречени на триумф ", означи той.

По данни на ЦИК, при обработени 40,01% от изборните протоколи, Путин води безапелационно на изборите със 74,22% от гласовете. Втори с 14,03% % е претендентът на комунистическата партия Павел Грудинин, ултранационалистът Владимир Жириновски е трети с 6,51 %, Ксения Собчак от партия “Гражданска инициатива” е четвърта с 1,41 % пред Григорий Явлински от демократичната опозиционна партия “Яблоко” с 0,80 %, Максим Сурайкин от партия “Комунистите на Русия” с 0,64 % и Сергей Бабурин от партия “Руски обществен съюз” и Борис Титов от Партия на растежа с по 0,63 %.



Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР