Действащият кмет на Несебър Николай Димитров, който е в следствения

...
Действащият кмет на Несебър Николай Димитров, който е в следствения
Коментари Харесай

От ареста кметът на Несебър взе от раз четвърти мандат

Действащият кмет на Несебър Николай Димитров, който е в следствения арест на Специализираната прокуратура в София, печели безапелационно четвърти следващ мандат, заяви уеб сайтът " Флагман ".

За Димитров са дали своят вот 62% от гласоподавателите, което значи, че той е определен още на първи тур и няма да има балотаж.

Преди няколко дни кметът на Несебър и още петима претенденти за локална власт бяха задържани по обвинявания за пазаруване на гласове. До този процес на събитията се стигна, откакто Спецпрокуратурата и ГДБОП организираха масирана акция в община Несебър на 19 и 20 октомври против следен избор. Имаше сигнали, че цената на глас стигала до 200 лева

Въпреки това обаче изборният резултат е в интерес на Димитров. На базата на обработени 12 протокола от секции в Несебър съотношението на гласовете сред Димитров като самостоятелен претендент и главният му конкурент Атанас Терзиев от ГЕРБ е 62 % против 37.5 %.

През 2015 година Димитров завоюва на първи тур с 53.5% от гласовете, напомня " Флагман ". Покачването на доверието в него, съгласно щаба му, е резултат от внезапно изразената поддръжка през последните дни след ареста му.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР