Дейността на пръстите на ръката е свързана с активността на

...
Дейността на пръстите на ръката е свързана с активността на
Коментари Харесай

Всеки пръст на ръката има своето значение за характера на човека

Дейността на пръстите на ръката е обвързвана с интензивността на мозъка на индивида. Върховете на пръстите изпращат сигналите до мозъка ни. От формата на пръстите зависи какъв вид човек стои против нас. Когато видим, че пръстите му са четвъртити, това значи, че ще се сблъскаме с проведен човек, цялостен със самочувствие.

Ако пръстите са заострени, това е знак, че индивидът има креативен усет и харесва красивото.

Когато пръстите са с форма на яйце, индивидът против вас постоянно слага под подозрение нещата и е запазен към всичко, до момента в който не го осмисли.

Когато пръстите са с доста възли, против вас стои метафизичен надъхан субект, който обича разумното мислене.

Ако пръстите му са сходни на лопатки, това демонстрира, че индивидът е суетлив, само че сетивен. Той може да бъде лакомец, само че неговата неотстъпчивост и увереност са негови позитивни качества.

Ако пръстите му са затъпени, това е знак, че индивидът има техническа просветеност и излъчва персонална позитивна сила.
 Какво значи, в случай че показалецът ви е по-къс от безименния пръст? Какво значи, в случай че показалецът ви е по-къс от безименния пръст?
Малко хора имат вяра в гледането на ръка, само че както в множеството заблуди, и в тази може да има някаква истина. Оказва се, че на научна основа...

Ако пък те са сплескани, това го характеризира като предан и правоверен, от време на време кадърен да изпада в летаргични положения.

Когато пръстите са разперени в противоположната посока на дланта, индивидът е по-податлив на лековерие. Този субект неведнъж разпилява личната си сила, което се оказва нездравословно и излишно.

Ако пък пръстите на ръката са присвити в посока на дланта, това е индикатор, че си имате работа с спестовен човек, който обича да работи своенравно и е лаком в някои обстановки.

Когато човек има по-голямо разстояние сред палеца и показалеца, това е знак, че индивидът страда от фикс идея за великолепие. Той обича да взима независими решения и не се въздейства от мнението на останалите.

А в този момент ще разберете какво е смисъла на всеки обособен пръст от човешката ръка.
 Какво значи, в случай че показалецът ви е по-къс от безименния пръст? Какво значи, в случай че показалецът ви е по-къс от безименния пръст?
Малко хора имат вяра в гледането на ръка, само че както в множеството заблуди, и в тази може да има някаква истина. Оказва се, че на научна основа...

1. Палец

Палецът се характеризира с божествената природа и космоса. С него идва огнената мощ. Той подхожда на човешкия мозък. Символ е на човешката воля, инстинкта и самоутвърждаването.

2. Показалец

Показалецът се свързва с въздуха и е притежател на вдъхновението. Той си подхожда с белите дробове. Показва характерността и е обвързван със съзнанието. Разкрива блян към бъдещето и жадност за власт.

3. Среден пръст
 Дължината на два от пръстите дефинира характера ви Дължината на два от пръстите дефинира характера ви
Дължинaтa нa бeзимeнния ви пръcт и тaзи нa пoкaзaлeцa, рaзкривaт мнoгo кoнкрeтни нeщa oт вaшия хaрaктeр. Изcлeдвaниятa пo тeмaтa ca нa...

Средния пръст се асоциира с ред, подреденост и обективност. Той подхожда на жлъчния мехур. Олицетворява небето и ни прави справедливи и разсъдливи. Той е обвързван с импулсивността и риска.

4. Безименен пръст

Това е пръст, който символизира фамилната обич. Това е пръстът на земята, което е индикатор за устойчивост и непоклатимост. Съответства на черния дроб, неговата мощ ни носи самообладание, неизменност и вяра.

5. Кутре

Кутрето въплъщава нашите креативен заложби, демонстрира нашата вътрешна хубост. Той съставлява водата и подхожда на сърцето. Той е индикатор за предпазване на вътрешната сила на човек, разкрива чувствителността ни носи успокоение.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР