Дейността на двамата мъже, направили опит за палеж на цистерна

...
Дейността на двамата мъже, направили опит за палеж на цистерна
Коментари Харесай

Мъжете, планирали мащабен палеж във Видин, били много добре подготвени

Дейността на двамата мъже, създали опит за палеж на цистерна с гориво в Гранично отделение Видин приказва за извънредно добра подготовка, организация и обмисляне на това незавършено закононарушение. Това заяви във Видин основен комисар Христо Терзийски, шеф на ГДНП на Министерство на вътрешните работи, който взе участие в работно заседание и показване на годишния отчет-анализ на ОДМВР-Видин.
Това закононарушение беше незавършено заради независещи от тях аргументи и професионалната работа на служителите на реда от Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи Видин, предава Нова телевизия.
Сега предстоят още процесуално-следствени дейности, голям брой експертизи, в случай че е належащо ще бъдат ангажирани в допълнение и специалисти от Института по криминалистика. Имаме версии за претекстовете за това закононарушение, само че упрекнатите лица, не се възползваха от правото си да дават пояснения в хода на досъдебното произвеждане, сподели Терзийски. Работи се по няколко версии, като не се изключва нито една. Ако имахме показания от обвинените, щяхме да имаме по-голяма изясненост.
Има данни за закононарушението във връзка с съучастничество и обезпечение, само че заради воденото досъдебно произвеждане не могат да се посочат съответни обстоятелства и лица. Оценката на Министерство на вътрешните работи за работата на ОДМВР Видин през миналата година е доста добра, заяви Христо Терзийски.
В работното заседание във Видин взе участие и старши комисар Бисер Костадинов, заместник-директор на Главна дирекция " Гранична полиция ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР