Дейностите по обекта са в срок и се очаква мостът

...
Дейностите по обекта са в срок и се очаква мостът
Коментари Харесай

Кметът на Царево и заместник-министърът на МРРБ посетиха моста на пътя към Ахтопол

Дейностите по обекта са в период и се чака мостът да бъде открит преди началото на лятото

Заместник-министърът на Министерство на районното развиване и благоустройството Николай Найденов беше на работно посещаване в Царево. Той извърши инспекция по създаване на мостовото оборудване на основния път за Ахтопол, което се прави по възлагане на Агенция " Пътна инфраструктура ". Дейностите по обекта са в период и се чака мостът да бъде открит преди началото на лятото.

Заедно с него беше и кметът на Царево Марин Киров.

“Съдействаме изцяло на страната за оборудването, което построяват с всички процедури, които зависят от общината ", съобщи Марин Киров.

" По трите градски моста осъществяването на контракта е в период във връзка с проектирането. Вече съгласуваме с институциите плана за главния мост към Василико и до края на месеца би трябвало да имаме позволение за градеж, с цел да бъде построен преди лятото. И по трите градски моста има затруднения, включително в кв. Мандрата и на крайбрежна алея, оборудванията стъпват в парцели частна благосъстоятелност, организират се съответните процедури, има доста връзки - кабели, тръби за пренасяне ", сподели кметът на Царево. 

Сред обсъжданите тематики беше и работата по Общия организационен проект на община Царево, чийто възложител е Министерство на регионалното развитие.

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР