Дейниъл Кормие все още не е решил напълно дали иска

...
Дейниъл Кормие все още не е решил напълно дали иска
Коментари Харесай

Кормие: Дали ще има трети бой с Джоунс, зависи изцяло от мен


Дейниъл Кормие към момента не е решил изцяло дали желае да се бие с Джон Джоунс трети път. Шампионът в тежка категория на UFC приказва с ММА кореспонденти и по време на изявлението Кормие съобщи, че той ще бъде този, който би трябвало да реши дали да се реализира трета борба с “Кокала”.

" Що се отнася до Джоунс, след всичко, което съумях да реализира в спорта, наясно съм, че нямам потребност от тази борба ", сподели Кормие. „ Мога да мина и без този мач, само че той ще бъде нещо, което аз и екипът ми, управлението ми и всички останали ще обсъдим. В последна сметка това ще бъде персонално моето решение. "

Кормие акцентира, че към този момент няма неудържим блян да победи Джоунс и счита, че е начертал своя личен път в Смесените бойни изкуства.

“Имам възприятието, че Джоунс се състезава толкоз постоянно, тъй като би трябвало да опита да си върне вярата на почитателите. Той също търси неговото място в спорта. Моето е предпазено, без въпросителни във връзка с това, което съм направил. В последна сметка зависи от мен да преценява какво желая да върша. "

Официално Кормие има една загуба и един мач, разгласен за “несъстоял се” против Джоунс. Двамата се срещнаха за първи път през януари 2015 година, като Джоунс завоюва посредством единомислещо съдийско решение. В UFC 214, Джоунс означи победа с нокаут над Кормие, само че не съумя да даде чиста допинг проба на USADA. Резултатът бе, че мачът им бе разгласен за “несъстоял се”.

Кормие е подготвен за отбрана на купата в тежка категория на 17 август. Той ще се изправи против Стипе Миочич в основното събитие на UFC 241. Това ще бъде реванш, защото Кормие има победа с нокаут в първия рунд над Миочич.

Мислите ли, че преди да се откаже от ММА, Кормие ще се бие още един път против Джон Джоунс?
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР