Дейм Анджела критикува липса на разбиране, че са необходими много

...
Дейм Анджела критикува липса на разбиране, че са необходими много
Коментари Харесай

Топ учен, който се обадил на д-р Смърт на Сунак, казва, че правителството е направило една и съща грешка с Covid три пъти

Дейм Анджела подлага на критика „ липса на схващане, че са нужни доста бързи решения “ и сподели, че има вяра, че това е „ най-значимият минус “ в решението -правене по време на пандемията.

Тя сподели на запитването: „ Ако изчакате, до момента в който нещото, за което се тревожите, стане в действителност, в действителност неприятно и растежът е експоненциален и бърз, можете доста елементарно да завършите с неща два пъти по-зле на вратата на болничното заведение, даже в случай че извършите брилянтна интервенция. “

Нанасяйки спомагателен удар на министрите, които ръководеха реакцията на пандемията, най-хубавият академик – разкри предишния месец, че е нарекъл Риши Сунак „ Д-р Смърт, канцлерът “ – сподели на следствието, че разбирането на тези концепции не изисква теоретичен метод на мислене.

С „ изгодите от задна дата “, първото национално блокиране на 23 март 2020 година „ трябваше да бъде две седмици по-рано “, което „ щеше да направи в действителност голяма разлика “, сподели Dame Angela.

Но макар че към този миг не са налични задоволително данни, Dame Angela вярв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР