Деян Йовелич изглежда като решение на сръбската атака за мача

...
Деян Йовелич изглежда като решение на сръбската атака за мача
Коментари Харесай

Сърбия намери решение на проблемите си в нападение преди мача с България

Деян Йовелич наподобява като решение на сръбската офанзива за мача с България в Разград, написа сръбският уебсайт www.mozzartsport.com след триумфа на националния тим на страната против Йордания с 3:2 във Виена.

Сърбите гостуват на България на 20-и юни и придават голяма значимост на този дуел, най-много надявайки се, че възможна трета победа съвсем несъмнено ще им подсигурява едно от първите две места в група G и непосредствено класиране на Евро 2024.

Най-напред през днешния ден обаче България излиза като посетител на Литва с голямото предпочитание да се върне на пътя на успеха с положителен резултат в Каунас. При подобен процес на събитията на сърбите надали ще им бъде леко на стадиона на първенеца Лудогорец.

" 23-годишният Деян Йовелич обърна мача с два гола в края и усъвършенства настроението преди доста по-голям дуел от този с азиатците. Само за няколко минути таранът на Лос Анджелис Галакси се показа като екзекутор и сподели, че може би съставлява бъдещето за няколко години на върха на офанзивата, просто тъй като голът го желае ", радват се съседите.

Съперник номер 4 за България излезе с много пробен състав против непознатия тим на Йордания. " Наблюдателите означиха няколко неща - дебюта на Страхиня Еракович в А-селекцията, големи пропуски в отбрана и липса на решения в офанзива. В същото време те останаха с убеждението, че селекционерът Драган Стойкович ще оправи нещата до вторник, когато е надалеч по-голям мача ", написа още изданието в своя разбор.

И още веднъж се акцентира, че в тази среща Сърбия е играла както в никакъв случай до момента – със състав и класификация, която не практикува даже на тренировки. Разбираемо, като се вземат поради кадровите проблеми с Митрович, Влахович, Йович, Велкович и Терзич и близостта на срещата в Разград. " От титулярите, за които можеше да се претендира, че имат място в първите 11 за идния двубой с българите, се появи единствено Филип Костич. Липсата на Душан Тадич се усети, а тимът не сподели идентична   " тежест " във всяка част на терена ".

" Но наподобява имаме решение на нападението, което е цялостно с контузени титуляри ", приключва текстът. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР