Деян Янков от град Русе е българинът, познал с най-голяма

...
Деян Янков от град Русе е българинът, познал с най-голяма
Коментари Харесай

Българин стана победител в глобалната ранглиста на Viber за Световното по футбол

Деян Янков от град Русе е българинът, познал с най-голяма точност изходите от всеки мач по време на Световната купа в Русия и събрал най-вече точки от прогнози в чат бота на Viber. С общо 112 събрани точки от всички футболни срещи, Деян заема първо място в световната класация на Rakuten Viber, която започва на 14 юни. 

Янков сграбчи купата „ Най-голям Rakuten Viber почитател на международния футбол ".

В световната ранглиста присъединяване взеха над 4 млн. консуматори с над 42 млн. прогнози. Деян Янков печели огромната премия - VIP пътешестване за него и негов другар за идващия сезон на El Clásico. Щастливците ще имат неповторимата опция да проследят дербито от първи ред на Камп Ноу.

Чат ботът на Rakuten Viber (World Cup Leaderbord), дружно с извънредния футболен стикер пакет, преведен на 16 езика, оживяха с началото на Световната купа, като придвижиха прогнозите за изхода от футболните срещи в света на приложенията за диалози. В продължение на цялостен месец, потребителите на Rakuten Viber се забавляваха като се съревноваваха между тях в групови чатове или се състезаваха непосредствено в международната класация. Феновете на футбола следяха в действително време във Rakuten Viber напредъка си и класиранията в хода на Световната купа. Всеки прочут с акуратност резултат носеше на потребителите по 3 точки, а 1 точка получаваше всеки, който познае спечелилия от всеки мач. По време на активацията Viber раздава още над 1.8 млн. купона за безвъзмездни стикер пакети и близо 200 хиляди долара във Viber Out заеми.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР