Деян Донков и Мая Бежанска са най-новите попълнения в Като

...
Деян Донков и Мая Бежанска са най-новите попълнения в Като
Коментари Харесай

Мая Бежанска и Деян Донков влизат в „Като две капки вода”

Деян Донков и Мая Бежанска са най-новите попълнения в „ Като две капки вода ”, които феновете ще виждат в разнообразни облици от 12 март.

„ Не зная да имам формален музикален албум ” – по този начин Деян Донков разяснява своето най-голямо терзание в „ Като две капки вода. Пеенето за него ще бъде най-трудно, само че пък увери, че е жаден за нови функции. Затова и приема да бъде измежду осемте участници в новия сезон на „ Като две капки вода ”, който започва на 10 март, от 20.00 часа. „ Обичам магическото „ акó ” – в случай че това „ акó ” в „ Като две капки вода ” стане магическо, значи ще победя ” – добави той.

Мая Бежанска – актрисата, която радваше всички с детския си глас с „ белите маратонки и изтъркани джинси ”, в този момент ще мери сили със своите сътрудници в най-забавното предаване за звездни преобразявания. Тя копнее за функции, които са близки до нея като да вземем за пример Сезария Евора, шеговито разяснява Мая. Звездата, чиито облик пресъздава „ Трябва да бъде дебела, черна, с пура в ръка и с невисок глас ”. Чаровната актриса показа, че доста се тормози да влезе в ролята на R&B реализатори, тъй като не е сигурна къде тъкмо би трябвало да „ влезе ” в песента, и до момента в който разбере – тя към този момент е завършила.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР