Девите са перфекционисти. Те имат поглед към детайлите и искат

...
Девите са перфекционисти. Те имат поглед към детайлите и искат
Коментари Харесай

Ето какво търси една Дева в своя партньор за цял живот

Девите са перфекционисти. Те имат взор към детайлите и желаят всичко да бъде нищо повече от съвършено. Те също са разумни, практични и реалистични хора, които нямат никакви мечти или небесни упования от живота. Те живеят спретнат и елементарен живот. В професионален проект те са доста амбициозни и работливи хора.

Родени сред 23 август и 22 септември, Девите са леко ексцентрични в навиците си. По този метод те се нуждаят от по-добрата си половина, с цел да бъдат рационални и настроени. Разгледайте още някои черти, които евентуалният сътрудник на Девата би трябвало да има.
 Зодия Дева в любовта Зодия Дева в любовта
Представителите на зодия Дева са доста забавни като персони, само че много постоянно остават неразбрани и не могат да намерят половинката си....

Техният сътрудник в живота би трябвало да бъде спокоен. Тъй като самите Деви са работохолици и доста отдадени служащи, те се нуждаят от по-добрата си половина, с цел да бъдат леко отпуснати и спокойни. Така ще реализиран баланс в живота си.

Потенциалният сътрудник на живота на Дева би трябвало да бъде по едно и също време реалист и мечтател. Те не би трябвало да бъдат прекомерно цинични във връзка с живота, само че също по този начин би трябвало да бъдат задоволително практични, с цел да схванат, че животът идва със своя дял от компликации и провокации.

Девите, въпреки да са перфекционисти, също имат око за елементи и са доста изобретателни. Точно като Девите, и техният сътрудник в живота би трябвало да бъде новаторски, изобретателен и с въображение, с цел да разбере елементарно мисловния развой на Девата.

Разбира се, Девите са работохолици, само че те също са доста отдадени на всичките си връзки и са доста лоялни. Те се нуждаят от сътрудник в живота, който би бил толкоз благонадежден и предан като тях и който би се отдал от сърце на връзката.
 Ако излизате с Дева - наложително прочетете това Ако излизате с Дева - наложително прочетете това
Знакът на зодия Дева стартира от 23 август до 22 септември. Представителите на този зодиакален знак са най-големите работохолици, по този начин ч...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР