Девинчанката Ася Капчикова отново влезе в полезрението на медиите преди

...
Девинчанката Ася Капчикова отново влезе в полезрението на медиите преди
Коментари Харесай

Ася Капчикова кудкудяка: Аз съм най-успешната!

Девинчанката Ася Капчикова още веднъж влезе в полезрението на медиите преди дни, когато се заприказва, че богатият й мъж я е изритал от вкъщи им, натирил я в Девин и й взел децата. Знаем, че тя му роди три момчета, които кръсти с нечуваните имена Ириан, Ивиан и Ианик (каквото и да значат).

Някои от дълго време шушукат, че Капчикова е от помашко родословие, само че това няма никакво значение. По-важно и дразнещо е голямото й самочувствие без покритие, което тя ни навря в очите през днешния ден.

Пред публицисти Асето съобщи, че е щастлива и е с децата си като даде да се разбере, че да факто е и с мъжа си. " Знам, че съм забавна, тъй като съм най-успешна. Но самата аз взех решение да се отдръпва от обществения живот, с цел да съм щастлива ", изчурулика Капчикова. Но не помни да си спомни, че в случай че не беше гадже на Криско преди години и я назоваха Крисковица, никой нямаше и да е чувал за нея. А самата тя през днешния ден можеше да сади пипер на двора в Девин.

Ася пропусна и още нещо, само че близки до обкръжението й не не помниха да го напомнят след тази проява на его.

" Защо не каже по какъв начин се е трансформирала в робиня на мъжа си и не спре да дрънка нелепости, че се била отказала от светския живот сама?! От нищо не се е отказала. Ако оставиш на нея, ще се снима непрекъснато и ще обикаля питейните заведения, само че мъжът й се случи с темперамент и я държи на пай мотив. Каквото й заповяда, това прави, в случай че желае да има пари и да не я нарита в планината, откъдето е пристигнала ", разкриха източниците.

Инфо: България през днешния ден, Crimesbg.com

Тагове: Криско Ася Капчикова Ириан Ивиан и Ианик богат Девин Крисковица
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР