Девин Хейни прекрати осемседмичната си забрана за секс преди битки,

...
Девин Хейни прекрати осемседмичната си забрана за секс преди битки,
Коментари Харесай

Мокри сънища провалиха въздържанието на Хейни преди мач

Девин Хейни приключи осемседмичната си възбрана за секс преди борби, откакто имал прекалено много мокри сънища. Старият мит за бокса допуска, че избягването на секс преди пердах натрупва тестостерон, макар изследванията, които развенчават теорията.

А 24-годишният Хейни откри по сложния метод, че не може да се въздържа прекомерно дълго. Той сподели в Pivot Podcast: „ Преди правех осемте седмици без секс, в това число седмицата на претеглянето. Но това стана мъчно и не можах да го върша, тъй като започнах да се разсънвам от мокри сънища, когато наближи борбата ми. Един ден сънувах влажен сън в деня на мача, тъй че не можах да се въздържа. Когато имате прекалено много насъбран тестостерон, тогава тялото ви ще откри метод да го освободи. Така че, когато се въздържате прекомерно дълго, това не е добре “.

Хейни се завръща на кръга в събота в Лас Вегас, защитавайки своите безспорни трофеи в лека категория против 35-годишния Василий Ломаченко.

Американецът завоюва коланите против Джордж Камбосос Младши предишния юни и ги отбрани в непосреден реванш през октомври. Но отбраната на неговите пояси на WBC, WBA, IBF и WBO против Ломаченко е най-голямата вечер в кариерата му.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР