Деветото издание на в България ще се проведе на 19

...
Деветото издание на в България ще се проведе на 19
Коментари Харесай

Black Friday идва с оферти от друго измерение

Деветото издание на в България ще се организира на 19 ноември. За още по-добро потребителско преживяване, на групово равнище eMAG са вложили 4,5 милиона евро в технологии, а в границите на акцията клиентите ще могат да се възползват от отстъпки за над 1,5 милиона броя артикули предлагани от eMAG и Marketplace търговците на платформата. Компанията чака тазгодишния им Black Friday да бъде най-голямото събитие в историята й в България.

През последната година забележителен брой нови клиенти направиха първата си поръчка онлайн, а тези, които към този момент бяха употребявали този канал, разнообразиха пазарската си количка с артикули от нови категории и все по-често избират картови заплащания, като предвижданията са този Black Friday кобрандираната кредитна карта на eMAG да се употребява още повече.

Клиентите чакат Black Friday, с цел да намерят подобаващата оферта за продуктите, от които се нуждаят. Сред най-желаните категории са дребните електроуреди, както и тв приемници, облекла и обувки, мобилни телефони и стоките за дома и декора, съгласно изследване, извършено през м. октомври от Kantar*. Заедно с това, 96,9% от българите, живеещи в градски региони, са чували за Black Friday, а над 20% от деклариралите интерес да пазарят по време на акцията имат намерение да отделят над 500 лева за това.

 фотография: eMAG

" На eMAG Black Friday имате опция да спестите средства за артикули, от които се нуждаете, или просто за такива, които ви харесват. Това е един от най-хубавите моменти за покупки - ние и Marketplace търговците се приготвяме още от лятото и сме съсредоточили напъните си в един ден: eMAG Black Friday, 19 ноември. Направени са съществени вложения в нов склад, технологии и шоурум мрежата ни, с цел да дадем опция на хората да се насладят на положително преживяване с електронната търговия ", сподели Силвиу Гугуи, шеф на eMAG България.

Подготовката за събитието

Както всяка година, Black Friday е деликатно плануван и eMAG са закупили стоковата наличност в точния момент. За това способстваха и направените през последните години вложения в разширение на складовете на компанията на групово равнище, които сега са с обща повърхност от 250 000 кв. м., колкото 35 футболни стадиони, осигуряващи нужното пространство за поддържане на спомагателната стокова наличност, обезпечена по-рано от нормално в подготовка за Black Friday. Освен това на групово равнище eMAG са вложили 4,5 милиона евро в технологии, от които 2,3 милиона за закупуване на нови сървъри.

Доставка на поръчките до 4 декември

За да доставят всички Black Friday поръчки до 4 декември 2021 година, eMAG от сдружението майка са нараснали броя на чиновниците си с 600 души в складовете и в зоната за обслужване на клиенти. Потребителите ще могат да изберат доставка до едно от над 3000 места за приемане в цялата страна (куриерски офиси, клоновете на Български пощи), да вземат поръчките си от един от трите нови шоурума на компанията у нас или те да бъдат доставени с пощальон.

Специални предложения

Както нормално, по време на ще има огромно многообразие от специфични оферти, които се оферират извънредно за акцията от Marketplace търговци на платформата. Сред тях са напълно проведени визити на спортни събития като мачове от Английската висша лига (Barclays Premier League), Серия А в Италия и Формула 1; Нова година в Египет, Занзибар или Турция; селекция от над 15 автомобила и мотоциклета, всички налични на склад, като най-голямата Black Friday отстъпка, от 22 000 евро, е за електрическия модел Nissan Leaf. Ще има също предложения за жилища, за козметични и медицински услуги с над 30% Black Friday отстъпка, ваучери за гориво и първокласни марки алкохол - измежду тях комплект колекционерско вино Biondi Santi Brunello di Montalcino Vertical Collection 2011-2006-1995, 3 бр. х 750 мл на специфична Black Friday цена от 2 430 лева

Ето и първите артикули от офертата на eMAG за Black Friday**:
Телевизор - Black Friday цена 699,99 лева Лаптоп - Black Friday цена 1299,99 лева Смартфон - Black Friday цена 555,99 лева Пералня - Black Friday цена 449,99 лева Тиган - Black Friday цена 8,99 лева Комплект 2 електрически четки за зъби - Black Friday цена 69,99 лева


*Националното представително изследване е извършено от Kantar Румъния по поръчка на eMAG измежду 1008 респонденти на възраст сред 18 и 55 години, живеещи в цялата страна, в интервала 19-31 октомври 2021 година

**При отваряне на линковете към Black Friday продуктите, изброени в този материал, ще се виждат настоящите им цени за интервала преди акцията. Посочените Black Friday цени ще са видни и настоящи, започвайки на 19.11.2021 година след началото на акцията до нейния край или до привършване на наличните количества.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР