Деветнадесетото издание на Национални дни на кариерата ще се състои

...
Деветнадесетото издание на Национални дни на кариерата ще се състои
Коментари Харесай

Над 100 компании ще предлагат работа на виртуалното изложение „Национални дни на кариерата

Деветнадесетото издание на " Национални дни на кариерата " ще се състои напълно виртуално и безвредно през днешния ден, на 25 и на 26 март - от 11.00 до 17.00 часа. Досега в него са удостоверили присъединяване 104 компании, записванията не престават, като упованията са за 140 показани компании. По предварителни данни се чака да се включат онлайн до 6000 студенти и млади експерти, осведомят уредниците на самодейността.

След въвеждане на рестриктивните мерки за събиране на обществени места и изключителното състояние, без значение от усложненията, пред които е изправен бизнесът сега, множеството компании са удостоверили включването си във виртуалния формат и са изказали удовлетворение от навременното и новаторско решение. Участието на компаниите в онлайн форума потвърждава волята на бизнеса в продължението на естествения ритъм на работа, само че по нов и безвреден метод.

Бизнесът не би трябвало да стопира, а " Национални дни на кариерата " е потвърден и желан от доста компании метод за запълването на работните им позиции за млади експерти напролет и за откриването на най-хубавите претенденти за летните им стажантски стратегии . През годините форумът даде късмет на над 45 000 младежи да стартират своята нова или първа работа, напомнят уредниците.

За да се включат в конкуренцията за работа или стаж, младежите би трябвало да посетят да прегледат компаниите участници и да се записват за дните, в които се показват интересуващите ги компании. При регистрация те попълнят базови данни за себе си, които да дават на компаниите. На самото онлайн ревю всяка компания ще има виртуален щанд, на който ще са нейните представители, ще има информация за компанията и за отворените позиции. Посетителите ще имат опцията да създадат къс чат с представителите на всички компании, които съставляват интерес за тях и да преценяват дали да аплайват за отворените позиции.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР