Деветият сезон на предаването “Фермата приключи доста успешно. На финала

...
Деветият сезон на предаването “Фермата приключи доста успешно. На финала
Коментари Харесай

Коко от “Фермата” зарадва жената и децата със 100 бона, мечтае за живот на село

Деветият сезон на предаването “Фермата ” завърши много сполучливо. На финала се озоваха все мощни съперници, като в последна сметка зрителският избор дефинира безапелационния победител. Костадин Велков, по-известен като Коко, сграбчи 100-те хиляди и сигурно си подсигури една много по-богата Коледа.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Nicolle Velkova (@_iamnicool)

Младокът е едвам на 34 и се развива като туристически съветник. Гледа си устойчиво фамилията и се радва на две деца. Хубавата му брачна половинка работи като фотомодел и танцьорка. Двамата са родители на две дребни деца – Ниа на две години и баткото Антъни – на цели 4.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Kostadin Velkov (@kvelkovv)

Една от аргументите Коко да взе участие във формата, е желанието му да живее на село. Подобна упоритост обаче по никакъв начин не се нравела на благоверната му, която нямала желание да зарязва градския метод на живот. Въпреки това в фамилията им царели обич, мир и съгласие.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Nicolle Velkova (@_iamnicool)

Какъв е проектът за облагата от играта, към момента не се знае. Голяма част от спечелилите в другите риалити формати вложиха средствата, с цел да осъществен по някоя от фантазиите си. Доколко Костадин ще съумее да умножи благосъстоянието си, следва да забележим. От през днешния ден публично той е по-богат със 100 000 лв., като се потвърди като неоспорим любимец в тим “Канатица ”.

Автор: ladyzone.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР