Деветият ден от войната Израел-Хамас се определя от малките форми

...
Деветият ден от войната Израел-Хамас се определя от малките форми
Коментари Харесай

СНИМКИ AP: 9-ият ден на войната Израел-Хамас оставя оцелелите окървавени и поразени от скръб

Деветият ден от войната Израел-Хамас се дефинира от дребните форми на мъртви деца, увити в чаршафи, протегнати ръце, крещящи за самун, и небрежно опаковани куфари на евакуирани Войната Израел-Хамас се определяше от дребните фигури на мъртви деца, увити в чаршафи, протегнати ръце, викащи за самун и небрежно опаковани куфари на евакуирани.

Войната е лиши повече от 4000 живота, откогато Хамас стартира навлизане в Израел на 7 октомври.

Опечалените в неделя опънаха израелско знаме върху убитото тяло на Антонио Масиас, който почина, когато Хамас отприщи офанзивата си против хиляди евреи в Южен Израел. А на други места деца, задоволително дребни, с цел да ги носи един човек с малко старания, бяха измежду мъртвите, натоварени на камион пред болница Ал-Акса в Дейр ел-Балах, централната част на Ивицата Газа.

Една жена донесе единствено няколко вързопа със себе си, до момента в който бягаше по време на началото на доброволна евакуация на южния израелски град Сдерот, ситуиран покрай границата с Ивицата Газа, преди предстояща сухопътна атака.

Тълпа от палестинци се протяга обезверено за самун в пекарна в Хан Юнис, Ивицата Газа. Израел предотвратява влизането на доставки от Египет за 2,3-милионното население на Газа.

Източник: abcnews.go.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР