Деветима пияни и трима дрогирани шофьори са били заловени при

...
Деветима пияни и трима дрогирани шофьори са били заловени при
Коментари Харесай

МВР Пловдив залови деветима пияни и трима дрогирани шофьори

Деветима пияни и трима дрогирани водачи са били хванати при осъществения пътен надзор от петък до неделя на територията на ОДМВР - Пловдив. След солидна приложимост на спиртни питиета - над 3 промила, на ул. "Гулаш планина " в регионалния град бил заловен 49-годишен лидер на "Форд ". На бул. "Христо Ботев " 47-годишен управлявал "Опел " с 1,79 промила, а на бул. "Марица " 32-годишен бил с "Пежо " с 1,40 промила. 
Под въздействието на алкохол - 1,81 промила, бил и 24-годишен от Триград, който на "Кукленско шосе " минал с тойотата си през разграничителната ограда, навлязъл в лентата за насрещно придвижване и се блъснал в дърво. С 1,95 промила бил 35-годишен водач на "Фолксваген ", който излязъл отвън пътя с колата си сред селата Брягово и Искра. В Белозем и 33-годишен провокирал злополука с материални вреди, управлявайки с 2,24 промила алкохол лек автомобил "Сеат ". 
В село Белащица 49-годишен гражданин се бил качил в "Мерцедес " с 2,97 промила, а в Съединение двама мъже, на 49 и 45 години, били зад кормилата на "Ауди " и "Рено " надлежно с 1,22 промила и 2,56 промила. На кръстовище сред бул. "Македония " и ул. "Бяло море " в Пловдив дрогиран 19-годишен минал с "БМВ "-то си през тротоар и блъснал пътен знак. На "Коматевско шосе " негов 26-годишен сътрудник пък бил с "Опел ", също след приложимост на опиати. Положителна била тестът с мил чек и при 39-годишен лидер на мотоциклет без регистрационни табели, спрян за инспекция на бул. "Княгиня Мария Луиза ". Срещу всички извършители са стартирани бързи производства.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР