Деветима на възраст от 17 до 32 години са задържани,

...
Деветима на възраст от 17 до 32 години са задържани,
Коментари Харесай

Крадци плъзнаха по къщите в Средец и Каблешково, грабят каквото им видят очите

Деветима на възраст от 17 до 32 години са арестувани, петима от тях са с престъпни регистрации

Две домови обири са разкрити от полицейските чиновници на районните ръководства в Средец и Поморие. Задържани са деветима причинители, те са на възраст от 16 до 32 години, петима от тях са с престъпни регистрации. Ченгетата почнали работа по случаите, след подадени сигнали от жертвите.

От къща, ситуирана на ул. " Странджа "  в Средец, населявана от 53-годишна жена, бандитите отмъкнали каквото им видят очите -  печка на дърва, пералня, кафемашина, тонколона и разклонител. По този случай са арестувани 17-годишен юноша от Поморие, 16-годишен юноша от Средец, 30-годишен мъж от Средец и 18-годишен мъж от с. Факия. Задържаните създали цялостни признания. Откраднатите движимости са открити и конфискувани. Работата по случая продължава.

От частна вила в Каблешково, населявана от 74-годишна бабичка,  са откраднати различни движими движимости, измежду които - озвучителна уредба - синтезатор и ходило, четири тонколони, и маркуч за поливане с дължина към 20 метра. Престъплението е осъществено за времето от 16 до 23.12.м.г.

Служители от Районно ръководство - Поморие са спипали петима престъпно проявени мъже от Каблешково, на възраст от 25 до 32 години. Пред служителите на реда разказали, че  проникнали в къщата в четири следващи вечери в друго съучастничество. Част от откраднатите движимости са открити и конфискувани. Работата по случая продължава.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР