Деветгодишната Зои Еванс изчезнала от дома си във Уорминстър през

...
Деветгодишната Зои Еванс изчезнала от дома си във Уорминстър през
Коментари Харесай

Експерт по езика на тялото обясни как е бил разобличен изверг, който убил доведената си дъщеря

Деветгодишната Зои Еванс изчезнала от вкъщи си във Уорминстър през януари 1997 година откакто майка й я поставила да си легне в леглото и я целунала преди сън. След три дни родителите на момичето Мил и Паула се обърнали с молба да им оказват помощ да намерят детето. Вторият татко на момичето заречен, незабавно щом се откри, той няма да спре да я прегръща, въпреки че както се оказва по-късно това изказване е било единствено хитро прикритие, напомня престъпния случай отпреди 20 години " Дейли Мейл ". 72 часа преди телевизионното послание Мил блъснал доведената си щерка по лицето и почнал да я души със личната си фланелка. След това злодеят изхвърлил тялото във водна яма на километър от вкъщи си. За лъжливото държание на килъра оказва се още по време на конференцията. Експертът по езика на тялото Клиф Ленсли разкрива няколко признаци, които са разобличили мъжа.

След като Паула се разплаква и излиза от конференцията, Мил остава самичък и в този миг се издава. първо, неговите опити да наподобява унищожен са безуспешни на фона на жена му. Мъжът просто греда надолу, а в същото време лицето му не показва никаква страст. Журналистите, които са участвали, удостоверили, че Мил направлявал всяка казана дума и се опитвал да не среща погледа с тях. Други разказвали, че той " плачел ", само че нямало сълзи.



Когато Мил прави изказването, че желае Зои да се върне в къщи и споделя: " Ние те обичаме ", - то закрива два пъти очите си, което приказва, че мъжът лъже. Също по този начин се забелязвало, че по време на речта се мърдала горната част на ръката му - като най-вероятно кракът на Мил се тресял от нерви.



Полицията, работейки с специалиста, заподозряла мъжа и два дни след конференцията полицията разкрила фланелката на Мил в полето до задната врата на дома му, малко по-далеч лежало бельото на Зои, напоени с кръв. Мъжът се опитал да изнасили момичето, само че не съумял. Според мнението на следователите, детето умляло от задушаване от фланелката в устата му. Тя се е задушила от кръвта, изтичаща от носа й, разрушен от удара на доведения й татко.

През април 1998 година Мил бил наказан на пожизнен затвор.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР