Деветата гала amfAR в Лос Анджелис събра един куп звезди

...
Деветата гала amfAR в Лос Анджелис събра един куп звезди
Коментари Харесай

Кейти Пери с награда за кураж

Деветата церемония amfAR в Лос Анджелис събра един куп звезди на аления килим

Фондацията amfAR е една от най-известните организации, борещи се със СПИН и ХИВ. От появяването й през 1985 година, фондацията е събрала и вложила над 517 милиона $ в проучвания, отдадени на предварителна защита и лекуване на заболяванията, засягащи половата система.

На деветата церемония на фондацията, посетена от редица известни имена, Кейти Пери бе удостоена с премия за кураж поради “силната й отдаденост в битката със СПИН и ХИВ, както и редица други благотворителни и филантропични дела, в които е участвала”.

Малко преди церемонията по награждаване да стартира, по аления килим минаха едни от най-популярните и обичани лица в Холивуд. Сред тях са Хайди Клум, Робърт Патинсън, Кармен Електра и още доста.

Най-впечатляващ бе тоалета на Кейти Пери, която избра доста атрактивна рокля в небесно синьо, обсипана с пера и спиращо дъха деколте.

Късата руса прическа на певицата и обаятелен грим в нежно бордо, идеално допълниха цялата й визия и тя несъмнено е нашият любимец на вечерта. Поздравяваме я за смелия избор!

Тоалетите на останалите звезди може да разгледате в галерията.

Снимка: Profimedia
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР