Девет състезатели ще представят България на предстоящото световно първенство по

...
Девет състезатели ще представят България на предстоящото световно първенство по
Коментари Харесай

Девет състезатели ще представят България на световното първенство по ориентиране в Швейцария

Девет състезатели ще показват България на идното международно състезание по насочване за мъже и дами във Флимс, Швейцария. Шампионатът стартира на 12 юли и ще продължи до 16 юли, като в програмата му попадат три дисциплини – междинна отдалеченост, дълга отдалеченост и щафети.

Националният тим на България е формиран от пет мъже и четири дами, които ще бъдат разпределени от треньорското управление по обособените дистанции, оповестиха от Българската федерация по насочване.

При мъжете ще вземат участие Ивайло Каменаров, Иван Сираков, Боян Иванджиков, Теодор Йорданов и Валентин Шишков, а при дамите – Андрея Дяксова, Евангелина Дяскова, Кристина Иванова и Илиана Илиева-Шандуркова. Треньор на тима е Тодор Педев, а негов асистент – Петранка Ангелова.

Първият старт е на 12 юли – подготовка за междинна отдалеченост. В нея ще вземат присъединяване 125 мъже и 105 дами. След това програмата продължава поредно с дълга отдалеченост на 13 август, почивен ден, край на междинна отдалеченост на 15 август и щафети на 16 август, които са формирани от по три поста при мъжете и при дамите.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР