Девет от автобусните линии на в Пловдив възстановяват редовното си

...
Девет от автобусните линии на в Пловдив възстановяват редовното си
Коментари Харесай

Увеличават броя на автобусите от градския транспорт в Пловдив

Девет от автобусните линии на в Пловдив възвръщат постоянното си маршрутно разписание , каквото бе в действие преди въвеждането на засилените противоепидемични ограничения против разпространяването на COVID-19. Това стана ясно след работна среща сред отрасловия заместник-кмет, шефа на Оперативна програма „ Организация и надзор по превоза “ и ръководителите на компаниите превозвачи.
Съгласно одобрената общинска транспортна скица ще се движат рейсовете по линии №6, 11, 12, 16, 18, 24, 27, 37 и 116, а по линия №66 ще бъде пуснат един рейс повече от плануваното по контракт. Увеличава се броят на колите и по останалите линии.
 На Нова година в София няма да има градски превоз през нощта На Нова година в София няма да има градски превоз през нощта
Няма да има изключително работещи линии на градския превоз на София в новогодишната нощ, както в предходни години. От Центъра за градс...
Припомняме, че поради ограниченията против ковид и намалелия пътникопоток от 30-ти ноември предходната година, броят на рейсовете по 29-те линии беше сведен приблизително с към 20 на 100. Междувременно, след проучване и разбор повече коли бяха пуснати по линии №1 и 22, а по-късно – и по №17, 21 и 66. Ако през изключителната обстановка са се движили общо 194 рейса, в този момент броят им нарастна на 227 . Община Пловдив има подготвеност да възвърне постоянният график на всички линии.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР