Девет месеца това правителство го има благодарение на ДПС, защото

...
Девет месеца това правителство го има благодарение на ДПС, защото
Коментари Харесай

Нов сблъсък между Делян Пеевски и Христо Иванов в парламента

Девет месеца това държавно управление го има с помощта на Движение за права и свободи, тъй като го поддържаме. Никой не е направил повече от нас, с цел да го има това държавно управление. Човекът, който желае да тласне към избори и това цели е моят другар Христо. Да бъда явен, индивидът, който тласка България към избори се споделя Христо Иванов. Това съобщи ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски, съобщи БГНЕС.

Според Пеевски, Иванов избива комплекси и желае да е водач на нова партия. Председателят на ПГ на Движение за права и свободи разкри и кой е създателят на меморандума, който изпокара ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.

“Меморандумът, който е изработен, е написан от Христо Иванов, другите му се подведоха, изложиха се и видяха, че всичко е с цел да се погълне страната ”, добави Пеевски.

Той разяснява, че сега няма диалози за бъдещето на държавното управление. “ДПС постоянно е била стабилизиращ фактор и ще бъде. Да забележим какво вършат сътрудниците, само че това, което вършат не е обикновено ”, счита Пеевски.

Очевидно Делян Пеевски доста мъчително претърпява концепцията, че 100-те % надзор, който до момента е привикнал, че му се дължат, към този момент не могат да продължат по този метод. Ние опитваме да сложим на масата ясни правила и стандарти. За това е цялата тази нервност. Пеевски се пробва да въвлече всички в скандал. Това съобщи от своя страна съпредседателят на Демократична България Христо Иванов .

“Свикнал е със 100%, добре му е със 100% и счита, че може да имат 2/3 представители в регулаторите дружно с ГЕРБ без да носи ясна обществена отговорност. Пеевски не приема това, което ние предлагаме и счита, че с шантаж ще ни принуди или да се откажем или да отидем на избори ”, добави Иванов.

Той сподели, че Пеевски евентуално има терзания и поради случая с Мартин Божанов - Нотариуса и протичащото се поради този проблем.

Иванов разясни, че диалогът за държавно управление е сред ГЕРБ и ПП-ДБ.

“Казва се меморандум тъй като обобщава неща, които сме обсъждали с месеци с сътрудници ”, сподели той и добави, че документът е плод на групов труд. Според него Пеевски би трябвало да изясни за какво държавното управление не може да съществува без Движение за права и свободи, само че не посредством демонстрации.

 
Борисов: Преговорите за ротацията могат да стартират едвам идната седмица
След понеделник, когато стане ясна оценката за работата на министрите, ГЕРБ ще стартира да води диалози по меморандума, препоръчан от „ Продължаваме промяната – Демократична България “ и ще сложи условия кои от тях може да поддържа и кои – не. Конкретните договаряния с Политическа партия - Демократична България могат да стартират едвам когато външният министър Мария Габриел и министър председателят Николай Денков показват доклада за активността на всички министри. Това съобщи във Варна ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов. 
 Борисов разяснява, че е обикновено сред партиите да има спорове, само че би трябвало да се сплотяват към положителните неща, които са свършили и геостратегическата ориентировка на страната, а не да се наскърбяват.
" Като Мария Габриел и Николай Денков успокоят ситуацията, създадат и обзор на министрите, и да дойдат и видят доклада за министрите, тогава ние ще им сложим нашето изискване кои ние не можем да подкрепим, тъй като в края на краищата нашите гласоподаватели ще ни питат " Защо? "... След понеделник, когато забележим оценките на министрите, ще приказваме за състава на Министерски съвет ", уточни Борисов.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР