Девет месеца след ужасяващата катастрофа, която едва не й струва

...
Девет месеца след ужасяващата катастрофа, която едва не й струва
Коментари Харесай

Потрошената моделка Кристин Илиева: Умирах от ужас дали ще проходя, искам само да си сгъвам крака!

Девет месеца след ужасяващата злополука, която едвам не й коства живота , моделката Кристин Илиева се съгласи да опише за кошмара, през който е минала, видя HotArena .

Пред " Галерия " 21-годишната госпожица призна, че 2018 несъмнено е най-тежката година в живота й. " През нея прекосих през пъкъла. На 12 март стартира битката ми за живот. Първо беше физическата болежка, след това започнаха паник офанзиви, а с изключение на всичко се пристрастих и към обезболяващи ", откровена е хубавицата.

След последната интервенция в края на септември тя към момента върви с патерици, само че се надява до две седмици да може да се придвижва без тях. След един-два месеца я чака нова интервенция за удължение на мускулите на бедрото, защото сега Кристин не може да си сгъва крайници. 

Като добре изглеждащо младо момиче, тя е безапелационна, че при първа опция ще си направи интервенция за изтриване на белезите от злополуката. Макар визията й да не е най-големият й боязън.

" Страхувах се дали ще вървя още веднъж. Сега ме е боязън дали ще мога да си прегъвам крайници и дали ще мога да имам номрален живот. Искам да бъда същата Кристин като от преди злополуката ", споделя тя. 

Любопитното е, че макар ужаса, тя не изпитва боязън да пътува в автомобил и даже мисли да изкара брошура. Илиева помно всичко от кошмарния 12 март.

" Всичко се случи поради погрешно изпреварване на нашия автомобил. Няма да не помни удара и по какъв начин се обърнахме в срещуположната лента. Колата зад нас даже не спря да види какво се случва ", споделя моделката.

Дивна се обадила незабавно на 112 и пробвала да спре минаващите коли, с цел да им оказват помощ. Едва след 20 минути обаче се намерил водач, който да се отзове. 

" Много ми се спеше, само че знаех, че би трябвало да се държа будна, тъй като това е най-важното в такива обстановки. Бях в схващане от самото начало ", продължава описа си някогашната на Кристо.

След злополуката тя е пренаредила целите си, почнала е доста повече да цени дребните неща. Простила е и на Дивна , защото не счита, че тя има виновност. И най-малко към този момент не вижда по какъв начин може да се върне на стилния подиум. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР