Девет месеца след трагедията с камиона-ковчег, който беше открит край

...
Девет месеца след трагедията с камиона-ковчег, който беше открит край
Коментари Харесай

Майката на един от задържаните по случая Локорско: Обади ми се и каза, че е станала голяма беля

Девет месеца след нещастието с камиона-ковчег, който беше открит край софийското село Локорско говори Ваня Дунгарова, майката на 22 годишният Християн Дунгаров, който е един от арестуваните по случая. 

Вечерта преди случилото се той споделил на майка си, че ще отиде до Атанас, с цел да му изиска 1000 лв. назаем. Сумата им трябвала за интервенция на най-малкото дете в фамилията. През нощта синът й не се прибрал. А в продължение на 20 часа телефонът му останал изключен, споделя майка му. Звъннал й няколко часа откакто е открит камионът.

„ След случилото се синът ми ми се обади, плачеше и ми сподели: Мамо, огромна пакост стана. Казах: разбрах къде си: пътувам, връщам се. Казах му, че ще отида да си го взема от гарата по този начин и направих. Ролята на моя наследник е била да каже: стой тук или мини отсам ", описа Ваня Дунгарова.

22 годишният Християн и водачът Атанас Атанасов са пътували дружно в камиона, а от скоро са с повдигнати обвинявания и за съзнателно ликвидиране, осъществено в съучастничество.

За нещастието край Локорско, майката на Християн Дунгаров, схваща от изключителните вести.

„ В момента, в който видях камиона ми стана ясно. Той 2-3 месеца беше паркиран пред бай Нас водача “, сподели за bTV майката на Християн Дунгаров Ваня.

След случая „ Локорско “ петима души са с повдигнати обвинявания за присъединяване в проведена незаконна група. 

Общо трима са привлечени за проведена незаконна група и за осъществено в съучастничество закононарушение - незаконно подкрепяне на чужденци да обитават или преминат в страната в нарушаване на закона.

Шофьорът Атанас и спътникът му Християн имат и по още едно обвиняване.

„ Умишлено причиняване на гибел на повече от един човек. От 20 години до живот с право на подмяна или без “, сподели майката.

„ Аз съм майка. Каквото и да кажа, който гледа ще каже че е, тъй като съм майка “, уточни тя.

В момента Атанас и Християн са в ареста. Останалите трима обвинени са без ограничения за неотклонение. Като един от тях е в пандиза за излежаване на присъда.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР