Девет месеца след кончината на журналистката Нери Терзиева съпругът й

...
Девет месеца след кончината на журналистката Нери Терзиева съпругът й
Коментари Харесай

Съпругът на Нери Терзиева пред Дарик: Единственото й оплакване беше „и моята не е лесна”

Девет месеца след кончината на журналистката Нери Терзиева брачният партньор й написа книга за нея. Премиерата й ще е на 31 март, само че още от 14 март тя ще бъде в книжарниците.

" Книгата нее къса, написана е на един мирис. Започнах да пиша толкоз рано, тъй като безусловно на другия ден доста хора ми се обадиха и доста от тях споделиха " би трябвало да се напише книга ". Истината е, че за Нери сякаш знаем доста, само че знаем малко ".

" Нери доста рядко даваше изявленията и доста мъчно разказваше за персонални неща и по тази причина в 90% от интервютата написа едно и също. Последните години тя не откликваше и те преразказваха остарели неща. 90% беше " мюсюлманка се ожени за християнин ”. Затова седнах да напиша, че това е най-малкият проблем на Нери през годините ", уточни Евгений Тодоров.



" Книгата, която Евгений е написал, дава доста забавна персппектива от нещата, които единствено човек, живял с Нери, може да види. Нери в никакъв случай не се е оплаквала.Единственото нещо, от което се е оплаквала, е непрофесионализма ", разяснява от своя страна журналистът Георги Куртев.

Евгений Тодоров подсети, че за последните 5 години единственотооплакване на Нери Терзиева е било„ и моята не е лесна ”. Тя също не обичала да й се оплакват, посочи журналистът.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР