Девет души са задържани при специализираната полицейска операция, която се

...
Девет души са задържани при специализираната полицейска операция, която се
Коментари Харесай

Девет души са задържани при спецакцията в Пазарджишко

Девет души са арестувани при профилираната полицейска интервенция, която се организира на територията на област Пазарджик. При тях са открити владеене на високорискови наркотични субстанции, приложимост на моторни транспортни средства под въздействието на алкохол, наркотични субстанции или дерегистрирани МПС-та, причинители на обири, нелегално предпазване на акцизни артикули без бандерол, оповестяват от ОД на Министерство на вътрешните работи.

С цел предварителна защита на така наречен “купуване на гласове ” са тествани питейни и увеселителни заведения, заложни къщи и търговски обекти. До този миг на се открити нарушавания.

Образувани са 20 досъдебни производства за открити разнообразни типове закононарушения.

На територията на Пазарджик и региона са тествани стотици коли, има формирани актове и фишове. В рамките на акцията е арестуван и направил на пукотевица по куче с въздушна пушка на територията на Лесичово.

Акцията, разпоредена от основния секретар на Министерство на вътрешните работи и е обвързвана с противодействието на битовата престъпност, притежанието и разпространяването на опиати, пътната сигурност, предварителна защита на правонарушенията свързани и изборните права на жителите, продължава и през нощта.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР