Девет души бяха убити при стрелба в три американски града

...
Девет души бяха убити при стрелба в три американски града
Коментари Харесай

9 жертви на престрелки в САЩ през почивните дни -

Девет души бяха убити при пукотевица в три американски града в събота вечерта и неделя сутринта, а ранени са още две дузини. Това са следващите насилствени прояви с огнестрелно оръжие след всеобщите стрелби, които раздрусаха Съединени американски щати, съобщи Ройтерс. 

Вчера във Филаделфия конфликт сред двама мъже прерасна в  и ранени 12, заяви полицията.

По сходен метод след среднощ в събота край бар в Чатануга, Тенеси, избухна пукотевица, при която съгласно полицията са убити трима и са ранени 14 души.

При още една пукотевица в ранните часове на неделя трима души бяха убити, а двама бяха ранени в Сагинау, Мичиган, заяви телевизия WEYI, като се базира на изказване на полицията. За разлика от другите два случая, при които са потърпевши инцидентни минувачи, при стрелбата в Мичиган всичките петима души са взели участие в случая, уточни американската полиция, представена Ройтерс.

Насилието става в миг, когато общностите в три други града към момента скърбят за всеобщите убийства, при които бе , Ню Йорк; на 21 души - множеството от които деца - в начално учебно заведение в Ювалди, Тексас; и на 

В Ювалди погребаха 10-годишната Алития Хейвън Рамирес в неделя. Тя беше едно от 19-те деца, убити при нападението на 18-годишен мъж, въоръжен с полуавтоматична пушка AR-15.

Защитниците на сигурността на оръжията упорстват държавното управление на Съединени американски щати да предприеме по-строги ограничения за ограничение на насилието с огнестрелно оръжие. По данни на американския списък, до момента в Съединени американски щати е имало минимум 240 всеобщи стрелби. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР