Девет дни след убийството на Мартин Божанов-Нотариуса проговори човек, работил

...
Девет дни след убийството на Мартин Божанов-Нотариуса проговори човек, работил
Коментари Харесай

Джиповете Хамър на Мартин Нотариуса всяли страх в цял квартал

Девет дни след убийството на Мартин Божанов-Нотариуса проговори човек, работил с него. Той разкрива какъв е бил Божанов и кой е посещавал частния му клуб.

Мъжът крие лицето и самоличността си от съображения за сигурност. До 2015 година обаче той интензивно е работил с Мартин Божанов.

„ Мартин Божанов беше човек, който когато искаше да реализира нещо, нямаше терзания за метода, по който го реализира и беше подготвен на всичко “, споделя той пред бТВ, цитира Факти.

По думите му Божанов постоянно е влизал в пререкания.

„ Примерно за паркиране е обяснявал по какъв начин ще си докара няколко джипа „ Хамър “, които има и ще блокира всички паркоместа в региона “, споделя мъжът.

Свидетелят признава, че няколко пъти е влизал в частния клуб за магистрати на Божанов.

„ Вътре ситуацията беше като за първокласно заведение. Достъпът беше стеснен - единствено хора с членски карти можеха да влезнат. Случайни хора нямаше безусловно. Посетителите на клуба бяха с доста скъпи коли или с персонална защита и водач. Клубът не беше денонощен, само че беше непрекъснато под защита, като дори имаше изнесени на отсрещната страна на улицата в гаражи, закупени или чартърен. Беше направено като помещение за тази защита “, добавя той.

Свидетелят сподели, че евентуално е виждал политици в клуба, само че те не са били „ от известните имена “. „ Както споделих, там не бяха инцидентни хора. Виждал съм начело да стопират коли със сирени на таблото, сигнални лампи, виждал съм един-два пъти да стопират и коли с дипломатически номера “, добавя той.

По-рано през днешния ден стана ясно, че в Министерство на вътрешните работи има данни, че Мартин Божанов е трансформирал ЕГН-то и името си.

„ Но това не трансформира обстоятелството на неговата незаконна активност, на свадите, в които той е забъркан “, сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев.

На въпрос допустимо ли е едни закононарушения и обвинявания да са регистрирани на остарялото му ЕГН, а други на новото и по този начин тази смяна да се е отразила на цялото му престъпно досие, Коцев отговори по този начин: „ Не мисля, че това е от голяма важност. Въпросът е какъв е бил методът от страна на институциите към неговите действия, дали са видяни, какви ограничения са били предприемани “.

Проверяват се всички условия към смяната на персоналните данни.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР