Девет американски граждани са загинали в конфликта в Израел, каза

...
Девет американски граждани са загинали в конфликта в Израел, каза
Коментари Харесай

9 граждани на САЩ са загинали в конфликта в Израел, казва Съветът за национална сигурност на САЩ

Девет американски жители са починали в спора в Израел, сподели представител на Съвета за национална сигурност на Съединени американски щати в понеделник.

„ В момента можем да потвърдим гибелта на девет жители на Съединени американски щати. Изказваме нашите най-дълбоки съболезнования на жертвите и на фамилиите на всички наранени, а на ранените желаем бързо възобновяване. Продължаваме да следим от близко обстановката и поддържаме връзка с нашите израелски сътрудници, изключително с локалните управляващи “, се споделя в изказване на представителя.

Говорителят добави: „ Продължаваме да следим обстановката от близко и поддържаме връзка с нашите израелски сътрудници, изключително с локалните управляващи. “

Американските управляващи се пробват да открият какъв брой американци са били убити или взети за заложници в спора. Държавният секретар Антъни Блинкен сподели пред Дана Баш на CNN в „ Състоянието на Съюза “ в неделя, че Съединени американски щати „ работят изключително “, с цел да ревизират известията за изчезнали и мъртви американци, а израелският министър по стратегическите въпроси Рон Дермър сподели, че американците са измежду „ резултатите “ на заложници, арестувани в Газа.

Говорителят на Държавния департамент Мат Милър сподели пред Фил Матингли от CNN в понеделник, че американските управляващи са в стеснен контакт с държавното управление на Израел и фамилиите на засегнатите от офанзивата.

Тази история е настояща и ще бъде обновена.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР