Дева Строги са към себе си и често критикуват другите.

...
Дева Строги са към себе си и често критикуват другите.
Коментари Харесай

Топ 6 на най-самотните зодии, вижте кои са те

Дева
Строги са към себе си и постоянно подлагат на критика другите. На хората не им е прелестно непрекъснато някой да ги кара да се усещат отговорни, по тази причина заобикалят да са към девите. Тези зодии остават сами и даже не могат да се насладят на личната си компания, тъй като упрекват и себе си. Трябва да са по-мили.

Козирог
Има моменти, в които те не могат да се разкрият пред другите и да разрешат да са уязвими. Тази отдръпнатост предизвиква липса на фамилиарност и поради нея козирозите мъчно основават връзки. Трябва да не се опасяват да покажат себе си, никой няма да ги намерения за слаби.

Риби
Изживяват самотата доста тежко и се пробват да я преборят. Превръщат отрицателните усеща в изкуство, разсейват се със свои занимания. Мечтаят, фантазират, с цел да не мислят за самотата. Много постоянно се разочароват от хора, които са ги предали и по тази причина затварят сърцето си и се изолират у дома.

Овен
Овните може да са доста дейни, само че вътрешно постоянно се усещат сами и самотни. Животът им е забързан, имат грижи и се усещат по този начин като че ли са изгубили същинската връзка и същинския контакт с хората. Имат и интервали, в които си мислят, че всички са ги предали. По принцип обичат да са измежду хора, само че имат черни дни, в които не желаят да виждат никого.

Скорпион
Скорпионите се нуждаят от време за себе си и време, в което да са сами и необезпокоявани. Понякога заобикалят хората, когато имат потребност да презаредят, само че когато се върнат, тези хора са изчезнали, тъй като не са разбрали държанието на скорпиона. Ако са засегнати и предадени, изолират се, даже от най-близките. Понякога в гнева си споделят ужасни неща.

Стрелец
Тези знаци обожават хората и обществените контакти. Имат потребност постоянно да основават нови другарства и да се срещат с нови хора. Когато не получат такава опция, усещат се доста самотни. Често пътуват, сменят ситуацията, по тази причина губят хора и не могат да основат мощни прочувствени връзки. Когато приятелите им страдат и имат потребност от разтуха, стрелците нормално не са там, а странстват.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР