Дева: отворен и педантичен партньор Девите са много емоционални и

...
Дева: отворен и педантичен партньор Девите са много емоционални и
Коментари Харесай

Проверете дали партньорът ви е подходящ за вас според зодията му

Дева: отворен и претенциозен сътрудник

Девите са доста прочувствени и чувствителни. За тях идеалният сътрудник може да бъде някой, който постоянно може да изрази своята обич и удивление.

Девата доста обича реда във всичко. Само такива връзки ще станат хармонични, в които няма да има гатанки и секрети. Те се нуждаят от сътрудник, с който всичко ще бъде сложено на място, както в къщата, по този начин и в любовта. 

Везни: спокоен и произлязъл сътрудник

Тази зодия обича стабилността. Идеалният сътрудник за зодия Везни ще бъде този, който може да им даде мир и естетика.

Това е зодия, с която би трябвало да говорите доста. Трябва да можете да поддържате всеки диалог и да имате положително възприятие за комизъм. Везните правят оценка тези, които могат да озарят живота си с ярки цветове. В същото време в една връзка Везните са задоволително буйни и от колегата ще се изисква да поддържа тази пристрастеност.

Скорпион: почтен и спокоен сътрудник

Един от най-трудните знаци на зодиака. Обича прямотата и не понася лъжите и лицемерието. Ако бъдете хванати даже един път при най -малката машинация, ще загубите доверието на Скорпион вечно.

Силно прочувственият Скорпион се нуждае от противопоставен сътрудник. Някой, който може да издържи на непрекъснати промени в настроението и яд. Партньор, който може да потуши бурята от страсти и да внесе мир и тишина във връзката.

Стрелец: деен и ученолюбив сътрудник

Най-добрият сътрудник за зодия Стрелец ще бъде този, който обича ярките цветове в живота. Приключенията, заниманията навън и наситените със събития дни са това, което Стрелецът се интересува. Трябва да сте спокойни и любопитни. Стрелците са доста живолюбиви и търсят същото в колегата си. Той би трябвало да бъде въодушевен и да му се даде лекост и независимост.

Козирог: толерантен и предан сътрудник

Козирозите са доста рационални и доста съществени. Намирането на метод към тях не е елементарно. Те доста деликатно избират колегата си. Трябва да спечелите доверието на Козирога и да изчакате решението му, с цел да станете негов сателит. Той се нуждае от безусловно доверие в колегата си. Той в никакъв случай няма да елементарни измяната.

Козирогът обича вниманието и грижите и остава малко дете на всяка възраст. Ако в двойка една жена принадлежи към знака на зодия Козирог, тогава какъв мъж се нуждае, е елементарно да се разбере: толерантен и подготвен да потвърждава любовта си непрекъснато.

Водолей: самостоятелен и самодостатъчен сътрудник

Най -важното за Водолея е чувството за лекост, независимост и самостоятелност. Идеалният сътрудник за него би трябвало изцяло да споделя тези възгледи и да не лимитира Водолея в нищо. В една връзка не би трябвало да има място за ревнивост. Партньор за Водолей би трябвало да бъде самостоятелен и самодостатъчен. Връзката на Водолея постоянно ще бъде построена единствено на тъждество, в противоположен случай съюзът бързо ще се разпадне.

Риби: постоянен и сантиментален сътрудник

Това е доста прочувствен знак. Най-добрият сътрудник за зодия Риби може да бъде този, който ще извърши живота им с романтика. Трябва да сте чувствителни, нежни и грижовни, с цел да спечелите сърцата им. Рибите се нуждаят от всекидневно удостоверение на любовта. Това е доста утопичен знак. Той непрекъснато витае в облаците, тъй че благонадежден, постоянен и крепко изравен човек ще се трансформира в добър сътрудник за Риби.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР