ДЕВА Мислите за този човек ще станат почти натрапчиви и

...
ДЕВА Мислите за този човек ще станат почти натрапчиви и
Коментари Харесай

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 07-11 ФЕВРУАРИ

ДЕВА

Мислите за този човек ще станат съвсем натрапчиви и ще започнете да мислите, че в случай че отделяте толкоз доста време за него, значи и той би трябвало да разсъждава за вас по същия метод. И сте прави. Сега всичко, което остава, е да приемем това мислене и да го превърнем в действителност. Готова ли си да издигнеш това на идващото равнище, Дева? Знаете, че го желаете и знаете, че те също го вършат.
Това са 4-те зодии, които непрекъснато се въвличат в неприятности
Тези четири зодии са извънредно умни, самоуверени, пламенни и доста положителни водачи. Ако желаете да разнообразите живота си с нещо, което...
Прочети повече
Има единствено един човек, който може да дава отговор на „ същинската обич “ в живота ви, а вие сте претърпели прекалено много с този човек, с цел да помислите даже да се помирите с него. И въпреки всичко, това е всичко, което в действителност желаете. Тази седмица концепцията да се съберете още веднъж с този човек ще бъде всепоглъщаща и може просто да получите шанса най-малко да я усетите същински. Това е едно общо нещо сред вас двамата.

Новолунието прави връзката вдъхновяваща и по-лесна. Използвайте този пренос, с цел да получите това, което желаете, в случай че този тип помиряване е това, което желаете, несъмнено. А от всичко това може да излезе и доста повече.

КОЗИРОГ

Вашата същинска обич е освен някой, за който мислите всеки ден, само че и някой, за който всички в живота ви знаят и чуват всякога, когато отворите устата си. Вие сте захласнати от този човек и сте го трансформирали в звездата на вашето шоу; чувствате се непълноценни без тях в живота си. Луната в Овен избира действието пред думите и може просто да ви удари като ентусиазъм: може би е време да се върнете към тази същинска обич, а не просто да говорите за тях.
4-те зодии, които ще имат доста шанс през седмицата 07-11 ФЕВРУАРИ
БЛИЗНАЦИ Най-накрая стартират да ви схващат и думите ви не се губят, само че освен това; ще получите опцията да извършите нещо полез...
Прочети повече
Тъй като и двамата сте таили усеща един към различен прекомерно дълго, то нещо би трябвало да стартира да се случва. Това е вашата същинска обич, индивидът, който по някаква причина, времето и ориста ви лишиха. А те към момента са на хоризонта и почтено казано, се усещат по същия метод като вас. Това е преносът, който има силата да стартира още веднъж придвижването нагоре. Ако и двамата желаете да се върнете в живота на другия, тогава единият от вас би трябвало да направи първия ход.

 

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР