Детството е във всеки един от нас - с тези

...
Детството е във всеки един от нас - с тези
Коментари Харесай

Ваня Кастрева и Демерджиев празнуват 1 юни в училище

Детството е във всеки един от нас - с тези думи началникът на Регионалното ръководство на образованието (РУО) София-град доктор Ваня Кастрева се обърна към събралите се възпитаници, учители и родители на празничното празненство по случай Международния ден на детето във Второ Средно учебно заведение " Академик Емилиян Станев ". Това оповестиха от РУО в София-град.

Ваня Кастрева прикани и в живота, и в учебното заведение, всеки ден да се трансформира в празник на детството, с цел да израстват положителни идващите генерации.

Д-р Кастрева насочи и признателност към вицепремиера и вътрешен министър Иван Демерджиев за напъните от страна на полицейските чиновници за обезпечаването на сигурността на младежите като грижа за бъдещето на страната.

Министър Демерджиев даде за подарък книги на учебната библиотека и подсети на децата и учениците какъв брой е значимо да не пропущат и да четат в актуалния свят.

Директорът на Второ приблизително учебно заведение " Академик Емилиян Станев " Елеонора Лилова поздрави присъстващите и откри празничното празненство, на което възпитаници от начален стадий показаха стратегия от детски песни, фолклорни осъществявания и модерна музика и танци.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР