Детското отделение във врачанската МБАЛ Христо Ботев“ отново приема пациенти,

...
Детското отделение във врачанската МБАЛ Христо Ботев“ отново приема пациенти,
Коментари Харесай

С чисто нов екип: Педиатрията във Враца отново приема пациенти

Детското поделение във врачанската МБАЛ „ Христо Ботев “ още веднъж приема пациенти, научи организация BulNews. 
Педиатрията отвори порти през днешния ден. За най-малките ще се грижи чисто нов екип от експерти. Начело на отделението застава доктор Селма Ал Шатри, която е с 30-годишен опит в лекуването на деца. Лекарката е с корени от Ирак, само че е родена, израсла и получила образованието си у нас. 
Заедно с нея в отделението са пристигнали още двама доктори. Други двама столични лекари ще дават наряди, с цел да може да бъде изпълнен 24-часовият график. Така педиатрията може да действа с първо равнище на подготвеност.  
„ Новият екип има доста хубави визии за организацията на работата в детското поделение “, сподели пред наш кореспондент шефът на врачанската болница в оставка Кети Ценова. Тя разгласи, че редом с отварянето на отделението е почнал и ремонт. Ще бъдат обособени ВИП стаи, ще бъде направена и солна стая. 
„ Всички нови попълнения на многопрофилната болница са открити и вербувани персонално от екипа в здравното заведение “, сподели още Ценова. По думите ѝ, страната не е взела отношение и не е командировала лекари от други места, и по тази причина се е наложило да се оправят със лични сили, като от Община Враца са обезпечили общински жилища за медиците. 
„ Надявам се това да е положително ново начало и да няма повече проблеми с работата на отделението “, сподели още Кети Ценова. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР