Детското отделение на общинската болница „Св. Мина” в Пловдив е

...
Детското отделение на общинската болница „Св. Мина” в Пловдив е
Коментари Харесай

Събират средства за педиатричното отделение в МБАЛ “Св. Мина...

Детското поделение на общинската болница „ Св. Мина” в Пловдив е в окаяно положение. Ремонт не е юридически от години, което постанова пациентите да се лекуват в условия на ронеща се настилка и остарели кревати и дюшеци. Отделението се нуждае и от нова съвременна инсталация. Необходимата сума за изцяло реновиране е 80 000 лева, а парите от бюджета на болничното заведение не стигат.

Заради незабавната потребност от ремонт от МБАЛ „ Св. Мина “ провеждат благотворителна коледна вечер. Събитието ще се състои през днешния ден в 19 часа в Гранд хотел – Пловдив. За донорите е готова забавна стратегия с коктейл.

Със събраните средства ще бъдат закупени нови мебели, медицински кревати за интензивния бранш, матраци, звънец към всяко легло, порти за баните, осветителни тела, нощни лампи, сол за сядане, възглавници. Освен това подът ще бъде сменен с антибактериален. Закупени ще бъдат и дванадесет канален електрокардиограф, перфузор, електронен уред за кръвно, пулсоксиметри, безконтактен термометър.

Тези, които желаят да поддържат ремонта на педиатричното поделение на МБАЛ „ Св. Мина “ могат да го създадат по следната банкова сметка:

МБАЛ „ Свети Мина “-Пловдив ЕООД

Общинска банка

BG 10 SOMB 9130 1010 1606 02

Swift: SOMBBGSF

С текст: „ ЗА ДЕТСКО ОТДЕЛЕНИЕ “
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР