Детски кухни ще заработят в селата Първенец, Брестовица и Устина.  Услугата

...
Детски кухни ще заработят в селата Първенец, Брестовица и Устина. 
Услугата
Коментари Харесай

Отварят още три детски кухни в община Родопи


Детски кухни ще проработят в селата Първенец, Брестовица и Устина. 

Услугата се дава от община „ Родопи “  след едногодишни старания от страна на управлението на общината и ремонт на пространствата.  Тя е за деца от 1 до 3 години, които не посещават детска градина.

Първа порти ще отвори млечната кухня в Брестовица. Това ще стане в понеделник, 30. 01. 2023 година. Тя е ситуирана в двора на детска градина „ Първи юни “ в селото.

Още две млечни кухни ще бъдат разкрити в община „ Родопи “. Те са  към детските градини „ Пролет “ в Първенец и ДГ „ Родина “ в село Устина и ще стартират работа  на 31.01.23 година/вторник/.

Пунктове за храна за най-малките поданици на общината към този момент работят в селата Крумово, Белащица, Брестник и Цалапица и обслужват общо към 80 деца.



Община „ Родопи “ уведомява всички родители, които желаят да запишат децата си, че могат да го създадат при  шефовете на детските градини, всеки работен ден.

Дневното меню включва чорба, главно ядене и десерт. Готовата храна ще се получава от пунктовете в часовете от 11.30 ч. до 12.00 ч. всеки работен ден. Стриктно ще се следи да бъдат спазвани хигиеничните условия на РЗИ.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР