Детска градина във Варна може да се похвали с нов

...
Детска градина във Варна може да се похвали с нов
Коментари Харесай

Откриха фитнес в детска градина във Варна

Детска градина във Варна може да се похвали с нов фитнес център за най-малките. В детска градина " Морска звездица " има реални фитнес уреди за деца. Те са доста по-малки, само че пък тренировките с тях са напълно същински.

Уредите са проектирани по подобен метод, че да бъдат безвредни и лесни за потребление, а в същото време с това да обезпечават ефикасни извършения. Според 7 годишния Боби, това е доста значимо за всеки човек. " Хубавото е тъй като, с изключение на да има мускули, човек трябва да има прекрасен стомах ", споделя той пред Нова тв. 

И макар, че уредите наподобяват по-скоро като играчки, тренировките с тях са напълно същински. " Те са детски фитнес уреди, съобразени са с детския растеж. Имат здрава железна структура, която е покрита с пяна, която е предопределена, особено за деца. В нашия фитнес ъгъл към този момент имаме седем уреда. Две бягащи пътечки, велоергометър, тренажор, гребен тренажор, туистър и степер ", заяви учителят в детска градина " Морска звездица " - Варна Мариета Маркова.

Някои към този момент си имат и обичан апарат. На мен най-вече ми харесва гребена, тъй като е доста занимателен и можеш да станеш доста мощен ", посочва Симона, 7 г. 

" Децата желаят безусловно всеки ден да са тук. Сега да вземем за пример, както времето е неприятно. Това е съвършен метод за нашарване и спортуване на закрито ", споделя учителката им. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР